Jazdiť ako profík!>

Mnohí z nás sa každou svojou jazdou na bicykli skúšajú čo najviac priblížiť „profíkom“. Dodržujeme životosprávu, svedomito plníme tréningový plán a nemálo investujeme do svojho vybavenia. Realita je taká, že skutočným profesionálnym cyklistom alebo cyklistkou sa stane ani nie percento nás všetkých, ktorí sa o to usilujeme. Našťastie máme, okrem už spomínaných charakteristických vlastností profi športovcov, ešte ďalšiu možnosť, ako absolvovať tréning v úlohe cyklistu z profesionálneho tímu. Skvelé je, že holokolo.sk ponúka široký sortiment dresov, kraťasov, ponožiek a ďalších doplnkov vo farbách tých najlepších cyklistických tímov sveta.

 
 

Často počujem názor, prečo vlastne „amatéri“ také typy dresov obliekajú. Znie mi to tak, akoby snáď na to malo byť nejaké špeciálne oprávnenie, či priepustka :-D Našťastie nič také nehrozí a zapálený cyklista si tak môže hrdo obliecť dres svojho obľúbeného tímu. Prečo vôbec zvažovať nákup oblečenia profesionálnych tímov a aké to môže mať pozitíva? Tu je 5 tipov:

1. Podpora obľúbeného tímu

Logicky vzaté, keď sa rozhodneme pre nákup profi cyklistického dresu, pôjde o tím, ktorý je nám sympatický. Fandíme buď celému tímu, alebo napríklad len svojmu favoritovi, ktorý za tento mančaft preteká. Možno povedať, že vlastne nákupom tímových farieb poskytujeme danému tímu skvelú propagáciu a reklamu.

2. Vždy stredom pozornosti

Je pre vás príjemný pocit, keď ste v centre diania? Keď priťahujete pozornosť? Tak profi tímové farby sú presne pre vás! Práve zaujímavý design a najrôznejšie farbené kombinácie vrátane log všetkých možných firiem pútajú zrak oveľa viac, než dresy jednofarebné. Dokonca sa môže stať, že váš outfit vyvolá celkom horúcu diskusiu.

3. Neprehliadnuteľní v premávke

Ako už bolo popísané vyššie, spravidla extravagantné farebné vzory a logá sú neprehliadnuteľné aj v bežnej premávke. Obliekaním profi dresov tak môžeme do istej miery predchádzať rizikám spojených s jazdou na bicykli po cestách. To, že povezieme výrazné farby rozhodne ocenia nejeden vodič vozidla, či chodec na prechode. V porovnaní s jednofarebnými dresmi, navyše ešte v tmavých farbách, budeme rozhodne neprehliadnuteľní!

4. Motor navyše!

Možno to máte rovnako, ak už nejaký kus oblečenia z kolekcie profi tímu doma máte. Už keď sa obliekame, zrazu sa dostavuje pocit, že skutočne patríme do príslušného družstva. A čo potom, keď sadneme na bicykel a vyrazíme na švih? V tej chvíli sa z nás, bez preháňania, stáva profík. :) Tempo sa perfektne udržuje a aj do toho kopca to zrazu ide rýchlejšie ako obvykle. A hoci naša priemerná rýchlosť zďaleka nedosahuje hodnoty profesionála, ten pocit, že by sme dnes pokojne obišli tréning s Pogačarom, či Van der Poelom je na nezaplatenie.

5. Nechceš reklamy? Ok!

A pokiaľ netúžiš byť súčasťou profesionálneho tímu, ale rovno premýšľaš na víťazstvo na Tour de France, alebo sa stať majstrom sveta, mám skvelý TIP! V špeciálnej kolekcii na holokolo.sk objavíš presné repliky dresov, ktoré obliekajú víťazi tých najväčších pretekov. Či už ide o žltý dres víťaza Starej dámy, ružový dres z Gira, či dúhový dres pre svetového šampióna. A tieto dresy sú 100% bez reklám!

  

Jazda na bicykli vás musí predovšetkým baviť. A ak hľadáte novú motiváciu, alebo si chce vychádzky ešte viac spríjemniť, alebo spestriť, profi cyklistické oblečenie je tu presne pre vás! Na našom webe nájdete množstvo skvelých tímových dresov Bonavelo ale aj od iných prémiových značiek. Kolu zdar!